Ελλάδα|13.09.2024 18:57
Τρένα: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία με 80 επιβάτες στο Διακοπτό γιατί έπεσε δέντρο
NewsroomΗ αμαξοστοιχία 1337 (Καλάβρυτα - Διακοπτό) βρίσκεται ακινητοποιημένη μεταξύ των Σταθμών Νιάματα και Διακοπτό, λόγω πτώσης δέντρου εντός της γραμμής του τρένου.
Στην αμαξοστοιχία επιβαίνουν 80 επιβάτες και αυτή την ώρα στο σημείο μεταβαίνει η Πυροσβεστική για την απομάκρυνση του δέντρου.
Οι επιβάτες θα ταλαιπωρηθούν για ακόμα μία φορά καθώς θα πρέπει να αναμένουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια τους, καθώς απαιτείται χρόνος για την απομάκρυνση των κορμών, με αποτέλεσμα να αναμένονται πρόσθετα προβλήματα στη σιδηροδρομική εξυπηρέτηση.
Update: Λίγο πριν από τις 20:00 η αμαξοστοιχία αναχώρησε και συνεχίζει προς τον προορισμό της
Διαβάστε ακόμη
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
- «Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο