Χανιά: Πώς οι κουκουλοφόροι έστησαν ενέδρα στον 25χρονο που νόμιζε ότι έκλεισε ραντεβού με κοπέλα μέσω Instagram
Γιάννης ΖιάκαςΘύμα ληστείας, κατά τη διάρκεια ενός απίστευτου περιστατικού, έπεσε ένας 25χρονος στα Χανιά της Κρήτης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 25χρονος έκλεισε ραντεβού μέσω social media με άτομο που παρουσιαζόταν σαν κοπέλα. Η συνάντηση θα γινόταν στο προαύλιο σχολείου της περιοχής.
Όταν έφτασε στο σημείο, αντί για την κοπέλα αντίκρισε 6 κουκουλοφόρους, οι οποίοι του επιτέθηκαν και του έκλεψαν το κινητό, το πορτοφόλι καθώς και 220 ευρώ.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 25χρονος στους αστυνομικούς, τα 6 αυτά άτομα κατάφεραν να του αποσπάσουν και ένα τσαντάκι, ενώ δεν κατάφερε να αναγνωρίσει κανέναν εκ των δραστών καθώς και οι 6 είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Οι δράστες της επίθεσης αυτής αναζητούνται, ενώ άγνωστος παραμένει ακόμα και ο κάτοχος του προφίλ στα social media που παγίδεψε τον 25χρονο.
- Live εξελίξεις: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη
- Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
- Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
- Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)