Ελλάδα|15.09.2024 16:14
Νεκρός Γερμανός λουόμενος σε παραλία της Κέρκυρας - Πώς έγινε η τραγωδία
NewsroomΈνας 71χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Γερμανίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Κοντογυαλού της Κέρκυρας το μεσημέρι του Σαββάτου 14/09.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, το οποίο ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες για το συμβάν, στον 71χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από έναν ναυαγοσώστη και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- Φλέγεται το Ιράν: «Αν σας χτυπήσει σφαίρα, μην παραπονιέστε» - Κλιμακώνεται η αιματηρή καταστολή
- Μινεάπολη: Συγκρούσεις και συλλήψεις σε διαδηλώσεις κατά της ICE - «Μην τσιμπάτε το δόλωμα του Τραμπ»
- Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και αναποδογύρισε ΙΧ - Η οδηγός ήταν μέσα
- Σοκ στην Τουρκία: Ο «Φτερωτός Θεός» συνελήφθη για ναρκωτικά - Ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν