Ελλάδα
|
16.09.2024 08:18
Πετρούπολη: Μαχαίρωσαν 13χρονο κοντά σε σχολείο
NewsroomΕπίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ένας 13χρονος στην Πετρούπολη, σε ακόμη ένα περιστατικό βίας ανηλίκων. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 23:00, στην περιοχή Αγία Τριάδα, κοντά σε σχολείο.
Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας
Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στον ΑΝΤ1 πως: «ήρθαν οι πιτσιρικάδες αφού έγινε το περιστατικό να πάρουν νερό και χαρτομάντιλα. Τους λέω ‘τι έγινε’ και τα μασάγανε, πως χτύπησε στο κάγκελο ένας φίλος τους αλλά τους ξέφυγε τι έγινε και πήρα την αστυνομία».
«Ήταν μια παρέα 12-13 χρονών. Έφτασε η αστυνομία και τους πιάσανε», σημείωσε. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον τραυματία, ενώ δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την κατάστασή του.
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών