Ελλάδα|18.09.2024 15:32
Φαράγγι Σαμαριάς: Νεκρή πεζοπόρος - Δεκάδες εγκλωβισμένοι λόγω κακοκαιρίας
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς, με μια πεζοπόρο να χάνει τη ζωή της, από πτώση βράχου.
Πώς έγινε η τραγωδία
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το flashnews.gr, σημειώθηκε ισχυρή νεροποντή στα Χανιά με αποτέλεσμα να πέσει βράχος πάνω της και η γυναίκα να πεθάνει από αιμορραγία.
Το συμβάν έγινε προς την έξοδο του φαραγγιού Σαμαριάς, στην έξοδο προς Αγία Ρουμέλη και το θύμα είναι μια 35χρονη τουρίστρια, όπως έγινε γνωστό.
Δεκάδες πεζοπόροι εγκλωβισμένοι
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δεκάδες άλλοι πεζοπόροι εγκλωβισμένοι καθώς οι βράχοι έχουν αποκλείσει διόδους πρόσβασης.
Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο έχουν σπεύσει στο σημείο για τη διάσωση των εγκλωβισμένων, με την επιχείρηση να είναι σε εξέλιξη.
Διαβάστε ακόμη
- Φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό: Το γνώριμο φαινόμενο επέστρεψε - Τι το προκαλεί και πότε θα υποχωρήσει
- Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 85χρονο αδελφό του
- Ιστορική ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες που θα υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό
- Αγωνιά όλη η Γαλλία: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 11χρονης Lyhanna - Σε παιδί με τα ίδια ρούχα ανήκει σορός που εντοπίστηκε