Φαράγγι Σαμαριάς: Οι πρώτες πληροφορίες για τη νεκρή 35χρονη – Σκοτώθηκε από πτώση βράχου
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στο φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη, όταν μία 35χρονη σκοτώθηκε από πτώση βράχου, ενώ προηγήθηκε ισχυρή νεροποντή.
Το συμβάν έγινε προς την έξοδο του φαραγγιού Σαμαριάς, στην έξοδο προς Αγία Ρουμέλη και το θύμα είναι μια 35χρονη τουρίστρια, όπως έγινε γνωστό.
Φόβοι για βροχές και κατολισθήσεις
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της ΕΜΟΔΕ, προκειμένου να μεταφέρουν την 35χρονη αλλά και δεκάδες ακόμη που βρίσκονταν στο φαράγγι για πεζοπορία και έχουν συγκεντρωθεί σε ένα σημείο. Στόχος είναι να μην εγκλωβιστούν, καθώς έχει ξεκινήσει να βρέχει αλλά και λόγω των κατολισθήσεων.
Την ίδια ώρα επιχειρείται να οργανωθεί η δρομολόγηση πλοίου για να τους παραλάβει από την Αγιά Ρουμέλη, αλλά και το πως θα κατέβουν ως την Αγιά Ρουμέλη αφού οι καιρικές συνθήκες έχουν διαμορφώσει ένα άκρως επικίνδυνο "τοπίο", σύμφωνα με το cretalive.gr
- «Νάρκη» το ενεργειακό για τα νοικοκυριά: Ποια μέτρα παίρνει η κυβέρνηση - Τι συζητήθηκε στο ευρωπαϊκό ραντεβού των 27
- Η Γκιλφόιλ και τα αμείλικτα ερωτήματα της αμερικανικής στρατηγικής στην Ελλάδα
- Στα όρια της εξαφάνισης η λίμνη Κορώνεια - Έχει χάσει το 94% των επιφανειακών νερών της
- Νάξος: Ένα γαστρονομικό φεστιβάλ ανάμεσα στις ελιές