Ελλάδα|21.09.2024 23:45
Δύο συλλήψεις για ληστεία στα Χανιά
NewsroomΣυνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για ληστεία στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων.
Αφαίρεσαν χρήματα και κινητό
Οι δύο αλλοδαποί είναι κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία, καθώς χθες, μεταμεσονύκτιες ώρες, με την απειλή μαχαιριών αφαίρεσαν από Έλληνα χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσέτρεξαν άμεσα και εντόπισαν τους δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί ήρθε στην Αθήνα ο γιος του Χαφτάρ - Ποια θέματα μπήκαν στο τραπέζι
- Η απειλή του 25%, το τέλος του Φάμελλου και η αμερικανική απόβαση στον Κυπαρισσιακό
- «Δεν είναι ειρηνευτική συμφωνία»: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν αποδείχθηκε το μεγαλύτερο λάθος του Τραμπ
- Κυκλοφοριακό «κραχ» στην Αττική: Ξεκλειδώνει ο κόμβος Μεταμόρφωσης, στα συρτάρια τα μεγάλα έργα-ανάσα