Ελλάδα|22.09.2024 14:21
Φρεγάτα «Ψαρά»: Επέστρεψε στον ναύσταθμο Σαλαμίνας - Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση «Ασπίδες»
NewsroomΗ φρεγάτα «Ψαρά» κατέπλευσε, την Κυριακή 22Σεπτεμβρίου, στον ναύσταθμο Σαλαμίνας καθώς ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση EUNAVFOR ASPIDES.
‘Οπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, μετά τον κατάπλου της φρεγάτας στο ναύσταθμο, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος - Ελευθέριος Κατάρας , επέβη στο πλοίο συνοδευόμενος από τον αρχηγό Στόλου αντιναύαρχο Πολυχρόνη Κουλούρη και καλωσόρισαν τον κυβερνήτη καθώς και το πλήρωμα της φρεγάτας συγχαίροντας τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής.
Εντός Σεπτέμβριο αναμένεται να αποπλεύσει η φρεγάτα «Σπέτσαι» για την Ερυθρά Θάλασσα ώστε να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση EUNAVFOR ASPIDES .
Διαβάστε ακόμη
- Ζάππειο: Σοβαρές νομικές εμπλοκές για το fast track έργο των 22 εκατ. ευρώ - Στο στόχαστρο η κλειστή διαδικασία
- Γεωργιάδης: Επιστρατεύει την Τεχνητή Νοημοσύνη κατά της υπερσυνταγογράφησης - Οι νέοι «κόφτες»
- Marfin: «Βαριές» εξελίξεις 16 χρόνια μετά - Συγκλονίζουν οι επιζώντες, οι διακοπές που οδήγησαν σε συλλήψεις
- Γιατί «φούντωσαν» ξανά τα σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο- Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις