Ελλάδα|24.09.2024 12:35
Νέα Φιλαδέλφεια: Ιερέας αυνανιζόταν έξω από σχολείο
NewsroomΣοκαρισμένοι δάσκαλοι και μαθητές σχολείου στη Νέα Φιλαδέλφεια εντόπισαν ρασοφόρο ιερέα να είναι κρυμμένος πίσω από δέντρο, και να αυνανίζεται έχοντας κατεβάσει το εσώρουχό του.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε την Άμεση Δράση και λίγο αργότερα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
Ο ιερέας πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες περί «Προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας», ενώ είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι παλαιοημερολογίτης.
Διαβάστε ακόμη
- Ιστορίες από τα άδυτα των ανακτόρων στην Ελλάδα: Ο μυστικός έρωτας του βασιλιά Κωνσταντίνου, η κρυφή ερωτική ζωή του βασιλιά Παύλου
- Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι, ούτε συμψηφισμοί
- Marfin: Πώς έφτασαν οι αρχές στους υπόπτους 08, 10 και 11 - Το σακίδιο με τα τρία αστέρια και οι διακοπές
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Πέθανε ο ένας από τους δυο σοβαρά εγκαυματίες