Ελλάδα|27.09.2024 22:22
Άγιος Παντελεήμονας: Άνδρας με τραύμα στο πρόσωπο πήγε στο ΑΤ - Είπε ότι του επιτέθηκε συγκάτοικος
Γιάννης ΖιάκαςΣυναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευή στον Αγίου Παντελεήμονα όταν άνδρας 43 ετών προσέγγισε το Αστυνομικό Τμήμα φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο Αστυνομικό Τμήμα του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ώστε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο ενώ έχει τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ανέφερε στους αστυνομικούς πως του επιτέθηκε ο συγκάτοικος του το βράδυ της Παρασκευής μετά από διαπληκτισμό.
Οι αστυνομικοί εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον 35χρονο συγκάτοικο. Ο τραυματισμένος άνδρας είναι ιρανικής καταγωγής, ενώ ο συγκάτοικός του Έλληνας.
Διαβάστε ακόμη
- Ο 15χρονος Ντέρεκ άντεξε 48 ώρες στα παγωμένα νερά κρατώντας την αναποδογυρισμένη βάρκα και τους νεκρούς συγγενείς του
- «Έπεσε το δέντρο ενώ παίζαμε»: Η κατάθεση της 30χρονης μητέρας για το ατύχημα στην Καλαμαριά
- Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. - Το τρίτο ΠΑΣΟΚ και το «φρένο» σε Σαμαρά
- Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα