Αλεξανδρούπολη: Ελεύθεροι οι 6 συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού 5χρονου
NewsroomΕλεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις γονείς και οι δύο νηπιαγωγοί που συνελήφθησαν για τον καταγγελλόμενο βιασμό του 5χρονου παιδιού, από συνομήλικούς του στην Αλεξανδρούπολη.
Τη Δευτέρα η δίκη - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν γονείς και νηπιαγωγοί
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε να αρθεί η κράτησή τους και οι γονείς και νηπιαγωγοί να παρουσιαστούν στην δικάσιμο που έχει οριστεί για την Δευτέρα στις 11:00, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για τις μεν δύο νηπιαγωγούς η παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ για τους τέσσερις γονείς παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Πρόκειται για μία πολύ σοκαριστική υπόθεση και πρωτοφανής καθώς εμπλέκονται παιδιά πολύ μικρής ηλικίας και αναμένονται οι εξελίξεις της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες.
Υπενθυμίζεται πως την καταγγελία έκανε στην αστυνομία ο πατέρας του παιδιού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο 5χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση με την παρουσία ψυχολόγου και επιβεβαιώθηκε η κακοποίησή του από συνομήλικούς του.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών