Ελλάδα|29.09.2024 16:00
Συνελήφθη πρώην μοντέλο για αρπαγή των παιδιών της - Κρυβόταν σε Airbnb
NewsroomΠρώην μοντέλο και εστεμμένη playmate συνελήφθη στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου λόγω παραβίασης δικαστικής απόφασης που αφορούσε την επιμέλεια των παιδιών της.
Η γυναίκα συνελήφθη και κρατείται στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, ενώ θα τη Δευτέρα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Πήρε τα παιδιά από τον πατέρα τους - Κρυβόταν σε Airbnb για 10 μέρες
Η συλληφθείσα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, φέρεται να είχε πάρει τα δύο ανήλικα παιδιά από τη νόμιμη επιμέλεια του πατέρα τους, ο οποίος θα τα έπαιρνε μαζί του στο εξωτερικό, όπου διαμένει μόνιμα.
Η μητέρα συνελήφθη σε διαμέρισμα Airbnb, όπου διέμενε κρυφά για περίπου 10 ημέρες, μετά τη φυγή της από την κύρια κατοικία της.
Όσον αφορά τα παιδιά, έχουν επιστρέψει στον πατέρα τους.
Διαβάστε ακόμη
- Επεισόδια στο ΑΠΘ: «Μπαλάκι» οι ευθύνες - Τι λένε πρυτανεία, αστυνομία και φοιτητές - Τι ισχύει με το άσυλο
- Οι «ουρές» της υπόθεσης Παναγόπουλου – Στρατινάκη, οι παρασκηνιακοί ανταγωνισμοί για την διάδοχη ηγεσία της ΓΣΕΕ και η επιστροφή των «ασώτων» στην Χαριλάου Τρικούπη
- Ποιους ψάχνει η Αρχή για το Ξέπλυμα στην υπόθεση Παναγόπουλου - Η διπλή έρευνα και τα πολιτικά πρόσωπα
- Mικρό «καλάθι» στην Αθήνα για τη συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν: «Ταράζει» τα νερά η Άγκυρα