Ελλάδα|02.10.2024 06:58
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά τώρα σε εργοστάσιο ανακυκλώσιμων υλικών
NewsroomΜεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε εταιρεία με ανακυκλώσιμα υλικά στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.
Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματά, που κατάφεραν να την οριοθετήσουν. Ωστόσο, θα χρειαστούν ώρες για την κατάσβεση της, καθώς στο χώρο του εργοστασίου υπάρχουν τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών, που φλέγονται.
Από τις φλόγες έχουν υποστεί υλικές ζημιές τόσο οι αποθήκες όσο και οι κύριες εγκαταστάσεις της εταιρείας, ενώ επικρατούν έντονες αναθυμιάσεις πιθανώς από πλαστικά που καίγονται.
Ευτυχώς, δεν έχουν απειλούνται παρακείμενες επιχειρήσεις.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα