Ελλάδα
|
02.10.2024 18:47
Προαστιακός: Απολύθηκε ο ελεγκτής διάβασης που έπαιζε με το κινητό του ενώ περνούσε συρμός
NewsroomΣάλο είχε προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε σε διάβαση τρένου στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Κωνσταντινουπόλεως, όταν μηχανοδηγός σταμάτησε το συρμό του Προαστιακού για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης που ασχολούνταν με το κινητό του ενώ ένα παιδάκι ετοιμάζονταν να περάσει τις γραμμές.
Απολύθηκε ο ελεγκτής
Το βίντεο που είχε αναρτηθεί στα social media προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, ενώ όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο ελεγκτής που εργαζόταν σε εταιρεία security, τελικά απολύθηκε, σύμφωνα με το MEGA. Αξίζει να σημειωθοεί πως ο έλεγχος των σιδηροδρομικών γραμμών βρίσκεται στα χέρια προσωπικού security που περνά δίμηνη εκπαίδευση.
Ο μηχανοδηγός απευθύνθηκε στη Hellenic Train και κατέγραψε το περιστατικό.
Διαβάστε ακόμη
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια