Μπαλάσκας: Οχετός κατά των Ρομά - «Θα τους πάμε αίμα, θα γίνονται επιχειρήσεις στα σπιτάκια τους»
NewsroomΟχετός από τον Σταύρο Μπαλάσκα, που εμφανίστηκε στην τηλεόραση και επιτέθηκε, για άλλη μια φορά, στους Ρομά. Άλλωστε, το 2022 είχε υπερασπιστεί τον αστυνομικό που είχε πυροβολήσει στο κεφάλι τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη.
Αυτή τη φορά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως το «84% με 87% της εγκληματικότητας οφείλεται στους Ρομά» και ότι «μας φόβιζαν ότι αν μιλήσουμε για τους Ρομά και την εγκληματικότητα θα μας πουν ρατσιστές».
Μάλιστα, αφού αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ και τις καταδιώξεις Ρομά, είπε πως «οι καταυλισμοί είναι άβατο». Σημειώνεται σε αυτό το σημείο πως πριν λίγες ημέρες η Ελληνική Αστυνομία διεξήγαγε επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά και συγκεκριμένα σε Βλυχό, Νέα Ζωή και νεόκτιστα Ασπροπύργου.
«Θα τους πάμε αίμα»
Χωρίς ίχνος ντροπής στη συνέχεια είπε: «Τώρα θα τους πάμε αίμα, θα τους πάμε αίμα τώρα, θα γίνονται επιχειρήσεις με ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους, θα τα κόψουμε αυτά τα πραγματάκια».
Ακόμα, δήλωσε ότι πρέπει να αυστηροποιηθεί το νομικό πλαίσιο και προέτρεψε την κυβέρνηση να... χτίσει κι άλλες φυλακές:
«Χτίστε κι άλλες φυλακές, τι να κάνουμε να τους αφήσουμε έξω επειδή γέμισαν οι φυλακές;».
Το βίντεο της ντροπής
- Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
- Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
- Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
- ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο