Ελλάδα|17.04.2019 13:40

Μαφία των φυλακών: Ο Φλώρος κατέθεσε αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια

Newsroom

Μετά το εξώδικο του Βασίλη Μηλιώνη, ο Αριστείδης Φλώρος κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης αγωγή σε βάρος του ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου του Αριστείδη Φλώρου: «Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή κατά του κ. Αλέξιου Κούγια, δικηγόρου Αθηνών, με την οποία ο ανωτέρω εντολέας μας αιτείται χρηματική ικανοποίηση ηθικής βλάβης για τις σε βάρος του συνεχείς μέχρι σήμερα δημόσιες δηλώσεις του κ. Κούγια. Το οποιοδήποτε τυχόν επιδικασθέν ποσό έχει εκχωρηθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα Ελπίδα και το Χαμόγελο του Παιδιού εξ ημισείας, κατόπιν ρητής επιθυμίας του εντολέα μας».

Και ο Βασίλης Μηλιώνης, συνεργάτης στο παρελθόν του Αριστείδη Φλώρου, απέστειλε εξώδικο στον ποινικολόγο σχετικά με αποστροφή του δελτίου Τύπου του, στην οποία έκανε λόγο για υπεξαίρεση Φλώρου και Μηλιώνη ύψους 280.000.000 ευρώ. Η αντίδραση του κ. Μηλιώνη εδράζεται στο ότι έχει καταδικαστεί μόνο για απλή συνδρομή στην πράξη (με το δικαστήριο να αναγνωρίζει ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του δεν είναι προϊόν υπεξαίρεσης). 

Ο Βασίλης Μηλιώνης, στο εξώδικό του, σημειώνει ότι δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο και πως ο συνήγορος του Γιώργου Αντωνόπουλου, Αλέξης Κούγιας παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητάς του, με τη δίκη σε δεύτερο βαθμό να είναι εκκρεμής. Με το εξώδικο που απέστειλε μέσω του συνηγόρου του Μανώλη Τρούλη, ζητεί να ανακληθούν οι υβριστικές σε βάρος του αναφορές ενώ του απαγορεύει να αναφερθεί στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην ΕΣΗΕΑ.

Αριστείδης ΦλώροςΑλέξης Κούγιας