Ελλάδα|09.10.2024 20:45
Θεσσαλονίκη: Απάτη η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για προσφορά δωρεάν καρτών του ΟΑΣΘ
NewsroomΓια αγγελία – απάτη, που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για δήθεν προσφορά δωρεάν καρτών αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΘ στο επιβατικό κοινό, ενημερώνουν, με κοινό ανακοίνωσή τους, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.
«Πρόκειται για παραπλανητική ανάρτηση, με στόχο την εξαπάτηση και την υφαρπαγή χρημάτων από το επιβατικό κοινό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην κοινή ανακοίνωση.
Τονίζεται πως τόσο ο Δήμος Θεσσαλονίκης όσο και ο ΟΑΣΘ δεν έχουν καμία σχέση με την επίμαχη ανάρτηση κι εφίσταται η προσοχή των πολιτών, να μην ακολουθήσουν τον σύνδεσμο που συνοδεύει την παραπλανητική ανάρτηση.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων