Ελλάδα|10.10.2024 09:09
Επίθεση σε 17χρονο στο ΕΠΑΛ Γκράβας - Δύο ανήλικοι τον χτυπούσαν με γροθιές
NewsroomΤο πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 10:20, σημειώθηκε νέο περιστατικό βίας ανηλίκων, στους χώρους του ΕΠΑΛ της Γκράβας, κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Τρεις ανήλικοι, δύο 17χρονοι και ένας 16χρονος, εμπλέκονται στο συμβάν, με τον έναν 17χρονο να γίνεται στόχος επίθεσης.
Συγκεκριμένα, ο 17χρονος δέχθηκε επίθεση από τους δύο άλλους ανήλικους, οι οποίοι τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός του 17χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.
Διαβάστε ακόμη
- Το ραντεβού της Άγκυρας σε ναρκοθετημένο πεδίο: Η νέα γεωπολιτική «αρχιτεκτονική» των ΗΠΑ
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που αστυνομικός παγιδεύει μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
- Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
- H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...