Θεσσαλονίκη: Τράπερ καταδικάστηκε για αγορά 500 γραμμαρίων κάνναβης
NewsroomΜε φυλάκιση δύο ετών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε γνωστός τράπερ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αγορά 500 γραμμαρίων κάνναβης.
Το χρονικό της υπόθεσης
Η συγκεκριμένη ποινή ήταν αποτέλεσμα «συμφωνίας» με την εισαγγελέα, στο πλαίσιο του θεσμού της ποινικής διαπραγμάτευσης. Προς αυτή την κατεύθυνση, υπέβαλε προηγουμένως αίτημα προς το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί.
Αφού ομολόγησε την πράξη του, συντάχθηκε το πρακτικό διαπραγμάτευσης και συμφωνήθηκε το ύψος της ποινής που επικυρώθηκε με τη «βούλα» του δικαστηρίου.
Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι παρήγγειλε την ναρκωτική ουσία εν μέσω «καραντίνας» και ενόψει των περιορισμών που ίσχυαν εκείνη την περίοδο. Τόνισε δε, ότι προοριζόταν για ιδία χρήση.
Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του όταν το δέμα με τα ναρκωτικά έφτασε στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα και ανέγραφε τα στοιχεία του παραλήπτη.
- Μαρτυρία εργαζόμενης για τo εργοστάσιο Βιολάντα: «Από το καλοκαίρι μύριζε γκάζι και μας έλεγαν ότι είναι από την αποχέτευση»
- Το βράδυ έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες στην Αττική - Η ανάρτηση Μαρουσάκη
- Τουλάχιστον 9 νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Αττάλεια της Τουρκίας
- Μαρία Σολωμού στο ethnos.gr: «Δεν μπορώ να μπω σε καλούπια, δεν μου βγαίνει»