Ελλάδα|15.10.2024 20:48
Γλυφάδα: Στην φυλακή ο 39χρονος κατηγορούμενος για το θανατηφόρο τροχαίο
NewsroomΠροσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος οδηγός, που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 52χρονο οδηγό άλλου οχήματος.
Το τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων, έγινε στις 02:35 τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας.
Ο 39χρονος, που τραυματίστηκε και ο ίδιος στην σύγκρουση των δύο οχημάτων, φέρεται να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ, με την ποσότητα που εντοπίστηκε στο αίμα του να ξεπερνά κατά πολύ το όριο.
Διαβάστε ακόμη
- «Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Akylas και Φωκάς Ευαγγελινός μιλούν για όλα! (ep.13)
- Δικαστήριο ταυτοποίησε τον «Georgy Zhukov» - Τι σηματοδοτεί η απόφαση για τα τρολ του διαδικτύου
- Ραγδαία στοιχηματική άνοδος για την Ελλάδα στη Eurovision 2026 - Στη 2η θέση σε ορισμένες εταιρείες
- Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Δύο επιθέσεις με καραμπίνα σε ΕΦΚΑ Κεραμεικού και Εφετείο από 89χρονο ρακοσυλλέκτη