Εξάρχεια: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε δύο υπό κατάληψη κτίρια
NewsroomΙσχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. εκκένωσαν δύο κτίρια που βρίσκονταν υπό κατάληψη και προχώρησαν σε προσαγωγές. Το ένα κτίριο βρίσκεται επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής 119 (cat spirit) και το άλλο στην οδό Μπουμπουλίνας (clandestina). Οι επιχειρήσεις έγιναν κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης ύστερα από καταγγελίες των ιδιοκτητών των κτιρίων.
Στο κτίριο επί της Ζωοδόχου Πηγής βρίσκονταν μέσα δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν μάλλον ρόλο «διαχειριστή» στο κτίριο, ενώ στο δεύτερο, όπως μετέδωσε το Open TV, που είχε κι αποκλειστικά πλάνα, υπήρχαν τουλάχιστον 50-60 άτομα. Το κτίριο τελεί υπό κατάληψη τρία χρόνια και ανήκει στο υπουργείο πολιτισμού.
Στο κτίριο επί της Οδού Μπουμπουλίνας, είχαν βρει κατάλυμα κυρίως οικογένειες μεταναστών και προσφύγων, τους οποίους απομάκρυναν οι Αρχές και τους επιβίβασαν σε κλούβες. Παράλληλα, διεξάγεται επιχείρηση και σε μια άλλη οικεία στην περιοχή των Εξαρχείων, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για ναρκωτικά και οι Αρχές βρήκαν τουλάχιστον δύο κιλά χασίς.
- «Μας μετατρέπουν σε ενεργειακό σκουπιδότοπο»: Ανησυχία για μονάδα αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο
- «Έκανε φασαρίες»: Τι λένε γείτονες για τον 27χρονο που δολοφόνησε με 15 μαχαιριές την Πηνελόπη
- Μητσοτάκης από ΗΠΑ: Τα «2+2» μηνύματα σε Άγκυρα και επενδυτές και το κρίσιμο σπριντ πριν τον ΟΗΕ
- Το υπουργικό ζεύγος που πήγαινε στο Κολωνάκι, η Ντόρα που κάτι ξέρει και τα διυλιστήρια στο κάδρο Τσίπρα