Ελλάδα|16.10.2024 11:29
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε αποθήκη με περισσότερα από 16.000 απομιμήσεις προϊόντων γνωστών εταιρειών
NewsroomΚατάστημα – αποθήκη, στην περιοχή της Καλαμαριάς, με συνολικά 16.165 ενδύματα και αξεσουάρ που αποτελούσαν απομιμητικά προϊόντα εταιριών καθώς και στάμπες που έφεραν πλαστά σήματα, τα οποία έμοιαζαν με αυτά γνωστών εμπορικών εταιρειών και αθλητικών συλλόγων, εντόπισε η αστυνομία.
Συνελήφθη ο 51χρονος αλλοδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ η συνολική οικονομική ζημιά για τις θιγόμενες εταιρείες ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 425.431,9 ευρώ.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 100.000 ευρώ από την αρμόδια Αρχή (ΔΙ.Μ.Ε.Α.), ενώ τα απομιμητικά προϊόντα καταστράφηκαν δυνάμει σχετικού πρωτοκόλλου.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
- «Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- «Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
- Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά