Ελλάδα|17.10.2024 10:28
Θεσσαλονίκη: Του επιτέθηκε με τα σκυλιά του, για να τον διώξει από το διαμέρισμα που υπενοικίασε
NewsroomΈβαλε τα σκυλιά του να του επιτεθούν, επειδή το θύμα δεν έφευγε από το διαμέρισμα, το οποίο του είχε επινοικιάσει.
Το περιστατικό σημειώθηκε βραδινές ώρες της Τρίτης 15 Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Δράστης είναι 25χρονος ασπό τη Συρία, ο οποίος εισήλθε σε διαμέρισμα το οποίο είχε υπενοικιάσει σε 26χρονο ομοεθνή του. Είχε μαζί του δυο σκύλους και ζήτησε από το θύμα να αποχωρήσει από το ακίνητο.
Όταν ο 26χρονος αρνήθηκε, ο 25χρονος έδωσε εντολή στα σκυλιά να του επιτεθούν. Στη συνέχεια αφαίρεσε από το πορτοφόλι του θύματος το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και αποδόθηκε στον παθόντα.
Διαβάστε ακόμη
- Επιστήμονες προκάλεσαν «ελεγχόμενους» σεισμούς κάτω από τις Ελβετικές Άλπεις - Η σημασία τους
- Τα «ψιλά γράμματα» του χωροταξικού για τον τουρισμό: Τα ανοιχτά μέτωπα, οι εξαιρέσεις και οι απαγορεύσεις
- Ο πασίγνωστος δημοσκόπος πίσω από το σχέδιο της πρόωρης κάλπης και ο εμφύλιος στην Κεντροαριστερά
- Ουκρανία: Ποιος είναι ο Γκέρχαρντ Σρέντερ που «έδειξε» ο Πούτιν για μεσολαβητή σε ειρηνευτικές συνομιλίες