Ελλάδα|19.10.2024 12:30
Ιτέα: «Μαλλιά κουβάρια» γονείς και μαθητές σε Γυμνάσιο - Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.
Γιάννης ΖιάκαςΣε 7 συλλήψεις μαθητών Γυμνασίου και γονέων προχώρησαν οι Αρχές στην Ιτέα Φωκίδας ύστερα από έντονο φραστικό επεισόδιο.
Όλα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι της Πέμπτης, δύο μαθητές Γυμνασίου ενεπλάκησαν σε έντονο φραστικό επεισόδιο μέσα και έξω από το σχολείο με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα και οι δύο να υποβάλλουν εγκλήσεις ο ένας εναντίον του άλλου.
Στα «μαχαίρια» και οι γονείς
Την επόμενη ημέρα, αφού συνελήφθησαν και οι γονείς των παιδιών, καταφέρθηκαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ένας έναντι του άλλου με απειλές και σημειώθηκε νέο έντονο φραστικό επεισόδιο, αυτή τη φορά μεταξύ των γονέων.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και η διευθύντρια του σχολείου, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Διαβάστε ακόμη
- Ο ανασχηματισμός που έρχεται, η γκρίνια των στρατιωτικών για τα σχέδια Δένδια και τα κίνητρα της «φράξιας» Άδωνι - Πλεύρη
- Σε έξαρση η γρίπη: Ποιους «χτυπά» το στέλεχος Κ – Τι πρέπει να προσέχουμε, ποιοι κινδυνεύουν
- Πρόωρες κάλπες στο μικροσκόπιο, αλλά ο Μητσοτάκης «καρφωμένος» στην άνοιξη του 2027
- Ποιες φοιτητικές εστίες θα «ανανεωθούν» με νέο εξοπλισμό - Στα 4,1 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που θα διατεθεί