Βόλος: Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο του 37χρονου που έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου
NewsroomΠοσότητα αλκοόλ φαίνεται να είναι καταναλώσει ο 37χρονος επιχειρηματίας, που βρέθηκε νεκρός από πτώση από παράθυρο ξημερώματα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στον Βόλο και οι αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο της θανάσιμης πτώσης, καθώς δεν προκύπτουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, αλλά ούτε και αυτοκτονίας.
Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πρώτη εξέταση που έγινε από την ιατροδικαστή υπηρεσία, δεν βρέθηκαν ιδιαίτερα ευρήματα, ενώ θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί, πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει το άτυχο θύμα.
Πληροφορίες του ίδιου μέσου αναφέρουν ότι από την αστυνομική έρευνα και από την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού, δεν προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αλλά ούτε της αυτοκτονίας, καθώς δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που έπεσε στο κενό.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία μάλλον φαίνεται ότι ο θάνατος του 37χρονου, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, οφείλεται σε θανάσιμη πτώση, ίσως και από ατύχημα.
Ακόμη, ολοκληρώθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση της 25χρονης γνωστής του θύματος, στο σπίτι της οποίας κατέληξαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οποία επίσης δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να ανατρέπουν την αρχική της κατάθεση ότι δεν υπήρξε συνουσία μεταξύ τους και η ίδια πήγε για ύπνο και όταν ξύπνησε το πρωί, ο 37χρονος είχε φύγει από το σπίτι της.
- Η μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, η προσεκτική στάση του Μαξίμου για τον Καραμανλή και οι «χτυπητές» παρουσίες προς τιμήν του Βενιζέλου
- Ryanair: Σιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση παρά τις... αναταράξεις στη Θεσσαλονίκη - Το τεστ αντοχής και η αβεβαιότητα
- Δολοφονία στην Κρήτη: Η μοιραία ενέδρα στον 21χρονο Νικήτα και ο εφιάλτης της βεντέτας
- Τι θα συζητηθεί σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ: Το κρίσιμο timing της συνεδρίασης, τα… παράπονα και τα μηνύματα