Ελλάδα
|
21.10.2024 20:52
Ραφήνα: Φωτιστικό ξεκόλλησε και έπεσε στο κεφάλι καθηγήτριας γυμνασίου
NewsroomΜε ελαφριά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθηγήτρια στη Ραφήνα, που τραυματίστηκε από φωτιστικό που ξεκόλλησε και έπεσε πάνω της.
Το περιστατικό, που υπογραμμίζει την πλημμελή συντήρηση των δημόσιων υποδομών, συνέβη στο 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας. Η καθηγήτρια διέσχιζε τον διάδρομο του σχολείου, όταν ένα φωτιστικό ξεκόλλησε και έπεσε πάνω στο κεφάλι της.
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν μαθητές και γονείς, ενώ η τάξη στην οποία θα έκανε μάθημα σχόλασε μία ώρα νωρίτερα. Οι υπεύθυνοι του σχολείο, σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, ζήτησαν από τον δήμο, που είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων, να στείλει συνεργείο να ελέγξει όλα τα φωτιστικά.
Να σημειωθεί πως η καθηγήτρια τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφριά.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έβαζαν τα χρήματα σε λογαριασμό νεκρού - Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Κρήτης
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής