Ελλάδα|18.04.2019 16:41
Τούρκος υπήκοος εισέβαλε στην πρεσβεία των ΗΠΑ
NewsroomΔεν είναι η πρώτη φορά που ο 35χρονος Τούρκος υπήκος εισέρχεται στο «φρούριο» της αμερικανικής πρεσβείας. Ο 35χρονος κατάφερε αργά το βράδυ να σπάσει τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, να πηδήξει τη μάντρα και να μπει στην πρεσβεία. Εκεί, τον βρήκαν να κρύβεται οι άνδρες της ασφάλειας, τον ακινητοποίησαν και αφού ειδοποίησαν την Αστυνομία συνελήφθη.
Ο 35χρονος είχε εισβάλει στη συγκεκριμένη πρεσβεία και παλαιότερα λέγοντας ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να ζητήσει πολιτικό άσυλο.
Διαβάστε ακόμη
- Όνειρο απατηλό η ιδιοκατοίκηση: 19... χρόνια αποταμίευσης θέλει ένα ζευγάρι στην Ελλάδα μόνο για την προκαταβολή
- Χάος στην Τουρκία: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο CHP - Επέμβαση της αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία
- Ζιζέλ Πελικό, ένα υπόδειγμα θάρρους: Έζησε την κόλαση και μας διδάσκει την αγάπη και την εμπιστοσύνη - «Μην απελπίζεστε»
- Θες να είσαι χαρούμενος; Οι επιστήμονες λένε... σκέψου τον θάνατο