Κρήτη: Συγκλονίζει η τραγωδία με το 2χρονο κοριτσάκι στα Χανιά
NewsroomΣοκαρισμένη είναι η Κρήτη μετά το θάνατο δίχρονου κοριτσιού από πνιγμό με φαγητό κατά διάρκεια οικογενειακού τραπεζιού στα Χανιά.
Η τραγωδία σημειώθηκε χθές το μεσημέρι, όταν ένα κοριτσάκι δύο ετών άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πνιγμό με φαγητό.
Προσπάθησε να καταπιεί μεγάλο κομμάτι τροφής
Το κοριτσάκι την ώρα που έτρωγε προσπάθησε να καταπιεί ένα μεγάλο κομμάτι τροφής με αποτέλεσμα να κολλήσει στο λαιμό του.
Η μητέρα άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο και κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει το άτυχο κοριτσάκι αλλά τελίκα κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Εκεί, οι γιατροί, πιο συγκεκριμένα παιδίατροι, καρδιολόγοι, ΩΡΛ και γιατροί του ΤΕΠ έκαναν τα πάντα που περνούσαν από το χέρι τους για να σώσουν το κοριτσάκι. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό, με το κοριτσάκι να αφήνει την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.
Σύμφωνα με το cretalive.gr o διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας, έκανε λόγο για τεράστια προσπάθεια τόσο των διασωστών του ΕΚΑΒ όσο και των γιατρών στο Νοσοκομείο να κρατήσουν τη μικρή στη ζωή.
Πολυμελής ομάδα γιατρών, αποτελούμενη από παιδιάτρους, καρδιολόγους ΩΡΛ και τους γιατρούς του ΤΕΠ κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσει το κοριτσάκι, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό.
- Το σενάριο για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, οι συμπράξεις των εσωκομματικών μηχανισμών στο ΠΑΣΟΚ και η περίεργη κριτική του συντονιστή του Ινστιτούτου Τσίπραα
- Ξεκίνησε το Ισραήλ έναν πόλεμο στο Ιράν βασισμένο σε λάθος εκτιμήσεις; Η «αυτο-τρικλοποδιά» και το... δεύτερο Σουέζ
- Γιατί η κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο το ΠΑΣΟΚ: «Φλερτ» στο κεντρώο κοινό με αφήγημα σταθερότητας
- Θρίλερ στου Ζωγράφου: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη - Η σφραγισμένη πόρτα και οι ισχυρισμοί του 54χρονου για τις δύο νεκρές