Ελλάδα|29.10.2024 22:17
Μηνιγγίτιδα: Κρούσμα σε Γυμνάσιο στο Βύρωνα – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
NewsroomΚρούσμα μηνιγγίτιδας καταγράφηκε στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα, με αποτέλεσμα η σχολική μονάδα να μείνει κλειστή για δύο ημέρες.
Για προληπτικούς λόγους έκλεισε το σχολείο
Το Γυμνάσιο θα πραγματοποιήσει μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης στις 30 και 31 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το αναρτημένο ωρολόγιο πρόγραμμα.
Το σχολείο έκλεισε καθαρά για προληπτικούς λόγους, μετά από σύμφωνη απόφαση της διευθύντριας και του δημάρχου.
Οι μαθητές θα συνδεθούν και τις δύο ημέρες στο WebEx, ενώ στην ιστοσελίδα του σχολείου είναι αναρτημένες οι διευθύνσεις WebEx των εκπαιδευτικών. Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και θα λαμβάνονται παρουσίες.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
- Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
- Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση