Δύο συλλήψεις νεαρών για ληστείες σε βενζινάδικα στην Κηφισιά
NewsroomΣυνελήφθησαν την Τετάρτη (30/10) ένας 18χρονος και 17χρονος, κατηγορούμενοι για ληστεία και απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι τα ξημερώματα της Τετάρτης προσέγγισαν αρχικά πρατήριο υγρών καυσίμων όπου με την απειλή όπλου επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό χωρίς να τα καταφέρουν, καθώς ο υπάλληλος του πρατηρίου κατάφερε να διαφύγει. Στη συνέχεια, αμέσως μετά πήγαν σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων σε κοντινό σημείο όπου με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από το ταμείο.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν μετά απο αναζητήσεις στην περιοχή εντόπισαν τον 18χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς οπού ταυτοποιήθηκε ως δράστης των παραπάνω αξιόποινων πράξεων ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε αεροβόλο πιστόλι.
Επιπρόσθετα, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής ο 17χρονος ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί ως συναυτουργός μαζί με τον 18χρονο ενώ κατασχέθηκε και ρουχισμός που είχε χρησιμοποιήσει κατά τη διάπραξη των ληστειών.
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της