Ελλάδα|01.11.2024 17:55
Ρέθυμνο: Συνελήφθη 21χρονος για βιασμό 18χρονης
NewsroomΥπόθεση βιασμού 18χρονης κοπέλας Ελληνίδας, απασχολεί τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο μετά και τη σχετική καταγγελία από την ίδια την 18χρονη.
Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα, παρουσιάστηκε χθες Πέμπτη, στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου όπου κατήγγειλε, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ, το βιασμό της από άγνωστο νεαρό άτομο.
Η λιμενική αρχή ανέλαβε τις έρευνες δεδομένου ότι ο βιασμός έγινε σε χώρο της χερσαίας ζώνης της πόλεως του Ρεθύμνου, η οποία είναι σε αρμοδιότητα του λιμεναρχείου. Σήμερα το πρωί ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 21 ετών Ελληνικής καταγωγής, παραδόθηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, η οποία και τον παρέδωσε για τις περαιτέρω ενέργειες στο Λιμεναρχείο.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα