Ελλάδα|03.11.2024 18:56
Θεσσαλονίκη: Νέα σύλληψη για αλκοόλ σε ανήλικους - Κατέληξαν στο νοσοκομείο
NewsroomΈνας 56χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (3/11) και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του γιατί σέρβιρε αλκοόλ σε τρεις ανήλικους που κατέληξαν στο νοσοκομείο.
Οι νεαροί μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών και κινήθηκαν οι διαδικασίες ώστε να σχηματιστεί δικογραφία για Έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
Ο 56χρονος θα οδηγηθεί στη φυλακή, αφού αποδείχθηκε πως εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του για μη καταβολή εισφορών. Παράλληλα έχει διαταχθεί και προκαταρκτική έρευνα για τις ποινικές ευθύνες και άλλων ατόμων που έχουν σχέση με το κατάστημα στο οποίο σέρβιραν το αλκοόλ στους ανήλικους.
Διαβάστε ακόμη
- Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε