Ελλάδα|19.04.2019 11:31
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το πρώτο μήνυμά της για τη σύλληψη του πατέρα της
NewsroomΤη δική της απάντηση για τη σύλληψη του πατέρα της, έδωσε το πρωί της Παρασκευής Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Μέσα από το instagram ης αναφέρεται στη σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη μαφία των φυλακών.
Συγκεκριμένα, η Μαρία-Ελένη ανέβασε στην αρχή μια κινεζική παροιμία, στην οποία έγραφε: «Μην κάνεις όλα όσα μπορείς, μην ξοδεύεις όλα όσα έχεις, μην πιστεύεις όλα όσα ακούς και μην λες όλα όσα ξέρεις».
Στη συνέχεια, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου δημοσίευσε το μήνυμα: «O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».
Διαβάστε ακόμη
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια