Φλώρινα: Πήρε εξιτήριο ο 55χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά τη δηλητηρίαση
NewsroomΕξιτήριο έλαβε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 55χρονος, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του από τη μαζική δηλητηρίαση σε ξενοδοχειακή μονάδα, στο Λιμνοχώρι Φλώρινας.
Είχε υποστεί εγκεφαλικό οίδημα
Σύμφωνα με το Thesstoday, μετά από οκτώ ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μαμάτσειου νοσοκομείου στην Κοζάνη, ο 55χρονος πλέον βρίσκεται οριστικά στο σπίτι του, στην Πάτρα, με τους συγγενείς του να υποδέχονται με πολύ μεγάλη ανακούφιση τα νέα από τους θεράποντες ιατρούς.
Μάλιστα, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, είχε υποστεί εγκεφαλικό οίδημα και δεν γνώριζαν αρχικά το μέγεθος της ζημιάς, ωστόσο η εξέλιξη της υγείας του – μετά και την αποιδηματική αγωγή – ήταν κάτι παραπάνω από θετική και έτσι από τη ΜΕΘ μεταφέρθηκε την Πέμπτη στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου. Επειδή, όμως, υπήρχαν κάποιες υπολειπόμενες βλάβες στα πνευμόνια, έπρεπε και αυτές να αποκατασταθούν – μετά από τις σχετικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 55χρονος θα παρακολουθείται ανά διαστήματα από αρμόδιους ιατρούς της Πάτρας.
- Με δάκρυα στα μάτια ο Βαρθολομαίος στην Τούμπα: «Το όνειρό τους είχε μια τραγική κατάληξη»
- Αποκάλυψη OPEN για «Βιολάντα»: Δεν έχουν εντοπιστεί ανιχνευτές αερίου - Άφαντη η μελέτη για το υπόγειο
- Δολοφονία Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: Σε διαθεσιμότητα οι πράκτορες που τον πυροβόλησαν
- Έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες - Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας