Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 50χρονου που εξαπατούσε ηλικιωμένους
NewsroomΣτη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες ενός 50χρονου, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για κλοπές από διαμερίσματα ηλικιωμένων στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης δίνονται στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του άνδρα σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, απάτης με υπολογιστή και απάτης.Δείτε ΕΔΩ τα πλήρη στοιχεία και τις φωτογραφίες του 50χρονου.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεων που τέλεσε ο κατηγορούμενος.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-029470 και 2310-455400 του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών