Ελλάδα|08.11.2024 17:35
Τραγικό δυστύχημα στην Αμαλιάδα: Άνδρας έπεσε από το κρεβάτι και χτύπησε το κεφάλι του
NewsroomΤραγικό θάνατο βρήκε ένας 60χρονος στην Αμαλιάδα, που έπεσε από το κρεβάτι του και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.
Τον βρήκε νεκρό ο αδελφός του
Τον άνδρα βρήκε νεκρό στην κρεβατοκάμαρα του ο 59χρονος αδελφός του, με τον οποίο συγκατοικούσαν. Όταν τον ρώτησαν γιατί δεν ενημέρωσε νωρίτερα την αστυνομία απάντησε στους πως πίστευε ότι κοιμάται. Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη σορό του 60χρονου απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.
Τα δύο αδέλφια ζούσαν σε άθλιες συνθήκες ενώ, σύμφωνα με το patrisnews και οι δύο αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Η σορός του 60χρονου μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
- Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
- Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας