Ελλάδα|09.11.2024 13:28
Ωρωπός: Ανήλικα πήγαν με σπρέι πιπεριού στο σχολείο - Δικογραφία και σε βάρος των γονιών τους
NewsroomΤελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά παραβατικότητας ανηλίκων στη χώρα, με το πιο πρόσφατο συμβάν να καταγράφεται στον Ωρωπό, όπου μια 13χρονη και ένας 14χρονος πιάστηκαν με σπρέι πιπεριού στο σχολείο.
Δικογραφία σε βάρος των ανήλικων και των γονέων τους
Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε χθες (8/11) λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, με τη 13χρονη να δείχνει το σπρέι στον συμμαθητή της, ο οποίος το πήρε και ψέκασε στον αέρα. Άμεσα ο διευθυντής του σχολείου αντιλήφθηκε το τι συνέβη και κάλεσε την αστυνομία.
Σε βάρος των δύο παιδιών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων. Μάλιστα, κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι γονείς, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Διαβάστε ακόμη
- Ψάθα: «Ποιος έδωσε την εντολή;» - Κατέθεσε το πλήρωμα του ενός ελικοπτέρου - Τα «φλέγοντα» ερωτήματα
- Φρίκη στον Μυστρά: Είχε κάνει «οχυρό» το ξενοδοχείο με το πτώμα του πατέρα του - Τι τον «έδωσε» στις Αρχές
- Πατέρας χρησιμοποίησε το TikTok της 11χρονης κόρης του, κάλεσε τον βιαστή της σπίτι και τον πυροβόλησε
- Ποιος ήταν ο άγνωστος νεκρός του βάλτου: Η αστυνομία του Νιου Τζέρσι ψάχνει απάντηση για λείψανα του 1982