Ελλάδα|09.11.2024 13:28
Ωρωπός: Ανήλικα πήγαν με σπρέι πιπεριού στο σχολείο - Δικογραφία και σε βάρος των γονιών τους
NewsroomΤελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά παραβατικότητας ανηλίκων στη χώρα, με το πιο πρόσφατο συμβάν να καταγράφεται στον Ωρωπό, όπου μια 13χρονη και ένας 14χρονος πιάστηκαν με σπρέι πιπεριού στο σχολείο.
Δικογραφία σε βάρος των ανήλικων και των γονέων τους
Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε χθες (8/11) λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, με τη 13χρονη να δείχνει το σπρέι στον συμμαθητή της, ο οποίος το πήρε και ψέκασε στον αέρα. Άμεσα ο διευθυντής του σχολείου αντιλήφθηκε το τι συνέβη και κάλεσε την αστυνομία.
Σε βάρος των δύο παιδιών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων. Μάλιστα, κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι γονείς, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών