Ελλάδα|10.11.2024 11:25
Ηράκλειο: 35χρονος πήγε για κυνήγι και δέχτηκε πυροβολισμό
NewsroomΤραυματισμένος από πυροβολισμό μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ένας άνδρας περίπου 35 ετών, ο οποίος είχε πάει για κυνήγι.
Το χρονικό
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί της Κυριακής 10-11-2024 σε ορεινή περιοχή ανάμεσα στο Καστέλλι και το Σμάρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ η μεταφορά του άνδρα έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε από το κοντινότερο προσβάσιμο σημείο.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
- «Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
- Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
- Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά