Πιστόλι και σφαίρες βρέθηκαν σε κρύπτη στις φυλακές Κορυδαλλού
NewsroomΠιστόλι και φυσίγγια βρέθηκαν σε κρύπτη στις φυλακές του Κορυδαλλού, σημαίνοντας συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. Συγκριμένα το πιστόλι, 15 φυσίγγια και ένας γεμιστήρας, εντοπίστηκαν σε κρύπτη στο λεβητοστάσιο, ενώ ήταν τυλιγμένα με μονωτική ταινία. Την υπόθεση έχει αναλάβει Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εντόπισαν, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, 10 Νοεμβρίου 2024, όπλο εντός του λεβητοστασίου του υπόγειου χώρου του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν εντός κρύπτης στην τοιχοποιία του ανωτέρω χώρου και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα κενό φυσιγγίων καθώς και -15- φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm, τα οποία ήταν περιτυλιγμένα με μονωτική ταινία.
Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε αρμόδιο συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τη φωτογράφιση του χώρου και των ανευρεθέντων πειστηρίων».
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!