Ελλάδα|12.11.2024 10:43
Ηράκλειο Κρήτης: Νέο εργατικό ατύχημα – 32χρονος εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε φορτηγό και κλαρκ
NewsroomΣοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 32χρονος.
Όπως μεταδίδει το cretapost, όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν ο 32χρονος οδηγός ενός φορτηγού εταιρίας του Ηρακλείου σταμάτησε στην Φοινικιά για να εφοδιαστεί με καύσιμα. Κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού και εξαιτίας κακού χειρισμού ο 32χρονος εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο φορτηγό και ένα κλαρκ.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να παραλαμβάνει τον άτυχο 32χρονο μεταφέροντάς τον στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Ευτυχώς, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί ο 32χρονος έφερε ελαφρά θλαστικά τραύματα και μετά την περίθαλψή του έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του με αναρρωτική άδεια.
Διαβάστε ακόμη
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- «Κλιματική καταστροφή» ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν: Όσο 84 χώρες μαζί οι εκπομπές άνθρακα - Έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία