Ελλάδα|12.11.2024 13:00
Σοκ στο Βόλο: Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος τριών μηνών
NewsroomΣοκ επικρατεί στη Νέα Αγχίαλο Βόλου από το θάνατο ενός βρέφους τριών μηνών, το οποίο εντοπίστηκε από τον πατέρα του την ώρα που σηκώθηκε για να πάει για δουλειά.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άμεσα ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν το άτυχο μωρό και το μετέφεραν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου, του μόλις τριών μηνών βρέφους, θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία- νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί.
Διαβάστε ακόμη
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
- Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
- Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
- Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του