Ελλάδα|12.11.2024 13:00
Σοκ στο Βόλο: Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος τριών μηνών
NewsroomΣοκ επικρατεί στη Νέα Αγχίαλο Βόλου από το θάνατο ενός βρέφους τριών μηνών, το οποίο εντοπίστηκε από τον πατέρα του την ώρα που σηκώθηκε για να πάει για δουλειά.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άμεσα ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν το άτυχο μωρό και το μετέφεραν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου, του μόλις τριών μηνών βρέφους, θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία- νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διάλογοι που «καίνε» βουλευτές και πρώην υπουργούς - Στα όρια κακουργήματος
- Τι λέει η Καρυστιανού για το κόμμα της: Το όνομα, το βίντεο με την κλεψύδρα και η ιδρυτική διακήρυξη
- Ποιοι εργαζόμενοι δεν κινδυνεύουν από την τεχνητή νοημοσύνη - Τα αλώβητα επαγγέλματα και οι επιλογές των νέων
- Αυτή η μικρή πόλη είχε τον πιο μολυσμένο αέρα του 2025 - «Ακόμα κι η αναπνοή είναι δύσκολη»