Αιγιαλεία: Γυναίκα ταμπουρώθηκε στο σπίτι με τον γιο της
NewsroomΜεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην Αιγείρα Αιγιαλείας, για γυναίκα που βρισκόταν σε έντονη συναισθηματική έξαρση και ταμπουρώθηκε στο σπίτι της μαζί με το 16χρονο παιδί της.
Έγινε αντιληπτή να κρατά μαχαίρι
Η 50χρονη όπως υποστήριξε ο σύζυγός της ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ήταν εκείνος που κάλεσε στην Αστυνομία, παρά τις προσπάθειες του να μπει στο σπίτι, η γυναίκα του δεν τον άφηνε, λέγοντας πως θέλει να μείνει μόνη με το παιδί της. Μαλιστα, έγινε αντιληπτή, να κρατά μαχαίρι.
Στο σημείο έσπευσαν η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγλήματος (ΟΠΚΕ) και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, από την Πάτρα. Λήξη συναγερμού σήμανε μετά από τρεις ώρες διαπραγματεύσεων, στις 10.30 το βράδυ της Τρίτης 12/11/2024, μετα από επέμβαση Αστυνομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr με Εισαγγελική εντολή, διετάχθη ο εγκλεισμός της γυναίκας στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα δεν είχε απασχολήσει και δεν έφερε ιατρικό ιστορικό ψυχιατρικής φύσεως.
- Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
- Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
- Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
- Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου