Συνελήφθη πασίγνωστος TikToker: Θώπευσε ανήλικες στο κέντρο της Αθήνας
NewsroomΣυνελήφθη από την αστυνομία γνωστός TikToker, σε περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας, καθώς βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης 18 μηνών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 59χρονος θα πρέπει να εκτίσει τους 3 από τους 18 μήνες για το περιστατικό που είχε σημειωθεί τον Νοέμβριο του 2022 στο κέντρο της Αθήνας.
Τότε, ο συλληφθείς είχε προσεγγίσει δύο ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας, τα φίλησε και τα θώπευσε. Λίγο αργότερα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ τον εντόπιζαν και του περνούσαν χειροπέδες, όπως είχε συμβεί και λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν είχε συλληφθεί για ναρκωτικά.
Ο γνωστός Tik Toker διαμένει το τελευταίο διάστημα σε χωριό του Δήμου Μακρακώμης.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου