Ελλάδα|27.11.2024 12:49
Μετρό Θεσσαλονίκης: Δωρεάν η μετακίνηση τις πρώτες τέσσερις μέρες λειτουργίας του
NewsroomΔωρεάν τις πρώτες τέσσερις λειτουργίες του, από το Σάββατο 30 Νοεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, θα μπορέσουν να ταξιδεύουν με το μετρό της Θεσσαλονίκης οι επιβάτες του.
Αυτό ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100.
Τα εγκαίνια του υπόγειου σιδηροδρόμου της Θεσσαλονίκης θα γίνουν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας.
Όπως είπε ο κ. Σταικούρας, αμέσως μετά θα ξεκινήσει η εμπορική λειτουργία του μετρό, με την πρώτη αμαξοστοιχία να δέχεται επιβάτες. Μέχρι τότε θα συνεχίσουν τα δοκιμαστικά λειτουργία των συρμών του.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα νύχτα έντασης στη Γαλλία: 1.000 συλλήψεις, χημικά και αύρες κατά των διαδηλωτών
- Σφίγγει ο κλοιός και για άλλους διαιτητές για το σκάνδαλο στο μπάσκετ - Ποιοι μπαίνουν στο «μικροσκόπιο»
- Η νέα εμφάνιση από τους «ανθρώπους τυφλοπόντικες» της Νέας Υόρκης και η ομολογία μετά τη σύλληψή τους
- Τι συνέβη τελικά με το νησί που σταμάτησε τον χρόνο; Η αλήθεια πίσω από την αμφιλεγόμενη εκστρατεία