Ελλάδα|01.12.2024 22:37
Κακοκαιρία Bora: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των νεαρών που αποκλείστηκαν στον Ψηλορείτη
NewsroomΑίσιο τέλος είχε η «περιπέτεια» των πέντε νεαρών, οι οποίοι ξεκίνησαν την Παρασκευή μια πεζοπορία στον Ψηλορείτη, χωρίς να διαθέτουν τον κατάλληλο ορειβατικό εξοπλισμό.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ολοκληρώθηκε η μεταφορά τους από τη θέση Τίμιος Σταυρός του Ψηλορείτη στην Κρήτη σε ασφαλές σημείο.
Για την ολοκλήρωση του απεγκλωβισμού και τη μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Οι νεαροί, βρήκαν καταφύγιο στο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού, όπου και παρέμειναν καθηλωμένοι, αφού στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι και επικρατούσε παγετός.
Διαβάστε ακόμη
- Η παγίδα της κλιμάκωσης: Γιατί ο Τραμπ κινδυνεύει να συρθεί σε έναν δαπανηρό και πολύπλοκο πόλεμο
- Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 23χρονο που σκότωσε τον οπαδό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
- Νησί Χαργκ: Τι θα συμβεί στις τιμές του πετρελαίου αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στις σημαντικότερες εγκαταστάσεις του Ιράν
- Ελεύθεροι από κάθε κατηγορία οι μαθητές που σκότωσαν τον καθηγητή τους στη φάρσα που κατέληξε σε τραγωδία