Κρήτη: Μαθήτρια γυμνασίου μέθυσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
NewsroomΜία ακόμα ανήλικη στην Κρήτη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ, γεγονός που προβληματίζει τις αρχές.
Δεν αισθανόταν καλά
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες σε περιοχή των Μοιρών όταν η 13χρονη μαθήτρια γυμνασίου αποφάσισε με την παρέα της να πάνε σε σούπερ μάρκετ και να προμηθευτούν μπουκάλια με αλκοόλ.
Στη συνέχεια κάθισαν σε ένα σημείο και άρχισαν να πίνουν με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η 13χρονη να μην αισθάνεται καλά.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι γονείς της ενώ η ίδια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Μοιρών. Εκεί οι γιατροί, αφού της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, έκριναν την άμεση μεταφορά της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της 13χρονης ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του 57χρονου υπεύθυνου του σούπερ μάρκετ απ’ όπου οι ανήλικοι αγόρασαν το αλκοόλ.
- Η Ευρώπη σε δύο στρατόπεδα για ενέργεια και προϋπολογισμό - Οι «σκληροί» και οι πιέσεις της Ελλάδας
- Νέα καταγγελία κατά της Γκίλφοϊλ: «Έχω εκρηκτικό ηχητικό από την Ελλάδα που μπορεί να ρίξει τον Τραμπ»
- Κατασχέθηκαν φιαλίδια από το ιατρείο της οδού Καρνεάδου για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Τι περιέχουν
- AI και βιολογικά όπλα: Η προειδοποίηση της MI5 και η νέα ασύμμετρη απειλή