Χαλκιδική: Προθεσμίες να απολογηθούν πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ
NewsroomΠροθεσμίες για να απολογηθούν εντός των επόμενων δύο εβδομάδων έλαβαν από την ανακρίτρια Πολυγύρου οι τρεις κατηγορούμενοι που διώκονται για το δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, όπου τον περασμένο Αύγουστο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.
Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, τον χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού (crazy dance) και τον μηχανικό που είχε βεβαιώσει την ασφαλή λειτουργία του. Οι δύο πρώτοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία, ενώ ο τρίτος για απλή συνέργεια στις πράξεις αυτές.
Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι απολογίες
Κατά πληροφορίες, η ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία χορήγησε προθεσμίες για να απολογηθούν τμηματικά. Η διαδικασία θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα με τον χειριστή, θα ακολουθήσει την μεθεπόμενη ο ιδιοκτήτης του λούνα - παρκ και τελευταίος θα κληθεί να λογοδοτήσει ο μηχανικός.
- Ανάλυση: Τι σημαίνει ότι «το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» - Η δύσκολη επόμενη μέρα στην Τεχεράνη
- Τραγωδία στον Πειραιά: 17χρονη έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο - Συνελήφθη η μητέρα της
- Κλιμακώνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Έκταση τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη - Ιρανικό χτύπημα σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σ. Αραβία, ανοιχτό μέτωπο στον Λίβανο
- Κύπρος: Ιρανικό drone έπληξε τη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι - Αναχαιτίστηκε και δεύτερο αντικείμενο