Ελλάδα|05.12.2024 11:30
Κόρινθος: Εργάτες εντόπισαν πτώμα να επιπλέει στον Ισθμό
NewsroomΝεκρός ανασύρθηκε ένας νεαρός άνδρας από τη θαλάσσια περιοχή εντός της διώρυγας Κορίνθου το πρωί της Πέμπτης, 5 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν άνδρες της εταιρείας που πραγματοποιεί έργα στη Διώρυγα του Ισθμού, όταν εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει στο νερό στο κανάλι του Ισθμού, κοντά στην Ποσειδωνία Κορίνθου. Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή, όπου μετέβη στο σημείο και ανέσυρε το πτώμα του άνδρα.
H σορός μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Κορίνθου και ανήκει σε άνδρα ηλικίας 35-40 ετών, αγνώστων μέχρι τώρα στοιχείων.
Προανάκριση κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Διαβάστε ακόμη
- Ο στόχος της «γαλάζιας» αυτοδυναμίας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Νέο κύμα βομβαρδισμών για 6η ημέρα στο Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν δυο γέφυρες και ένα αεροδρόμιο
- «Βράζουν» έως και στους 38 βαθμούς Κελσίου τα ελληνικά σπίτια - Τι αποκαλύπτει έρευνα της Greenpeace
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μάρω Κοντού - Η επιθυμία της οικογένειας και η παράκληση στον Νικήτα Κακλαμάνη