Ελλάδα|06.12.2024 12:20
Οδηγοί λεωφορείων: Δεκάδες μόνιμες θέσεις εργασίας στην Αττική
Newsroom«Τρέχουν» οι αιτήσεις για την μόνιμη πρόσληψη 279 ατόμων στην εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ ΑΕ). Το νέο προσωπικό θα εργαστεί στην Αττική, υπογράφοντας σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΣΑΧ).
Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσα από δύο προκηρύξεις που δημοσίευσε η εταιρεία, μία με 265 θέσεις που απευθύνονται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΔΕ), δηλαδή και σε απόφοιτους λυκείου και άλλη μία με 14 θέσεις που αφορούν αποκλειστικά άτομα με ποσοστό αναπηρίας έως 50% (ΑμεΑ).
Διαβάστε ακόμη
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
- Έτσι ψήφισαν οι χώρες σχετικά με την παραμονή του Ισραήλ στο διαγωνισμό της Eurovision
- Έλενα Παπαρίζου: Η ξαφνική νοσηλεία, η αναβολή όλων των εμφανίσεων και η αντικατάσταση στο «Voice»