Ελλάδα|08.12.2024 12:59
Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 45χρονος που έπεσε με το ΙΧ του σε τσιμεντένιο φράχτη
NewsroomΣε τραγωδία εξελίχθηκε τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη, όπου 45χρονος οδηγός οχήματος έχασε τη ζωή του.
Ο οδηγός με το όχημά του προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα, εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε τσιμεντένια περίφραξη σπιτιού, μεταδίδει το thestival.gr.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 05:00 το πρωί, στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής. Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο